NFL Update: Josh Brent opnieuw in problemen, Stallworth naar ‘Skins?

Door

Pittsburgh Steelers v Dallas Cowboys
Defensive Tackle Josh Brent is verder in de problemen geraakt. Brent veroorzaakte december 2012 in beschonken toestand een auto-ongeluk waarbij zijn teamgenoot Jerry Brown om het leven kwam. Nu is Brent betrapt op het gebruik van marihuana.

De 25-jarige Cowboys speler was op borgtocht vrij in afwachting van zijn proces. Uit een urinetest van 24 mei jongstleden bleek dat Brent in de dertig dagen voorafgaand aan de test marihuana had gebruikt.

Borgtocht
De voormalig speler van Illinois mocht zijn proces in vrijheid afwachten, mits hij zich hield aan de afspraken van zijn borgtocht. Na de positieve test op het gebruik van marihuana werd er een arrestatiebevel tegen Brent uitgevaardigd. Het was niet de eerste keer dat Brent zich niet hield aan de regels.

Volgens de officier van justitie was de positieve test de 22e keer in een half jaar tijd dat hij in overtreding was van de regels die golden voor zijn borgtocht. Mocht Brent schuldig bevonden worden aan ‘intoxicated manslaughter’ hangt hem een gevangenisstraf van maximaal twintig jaar boven het hoofd.

Stallworth
Voormalig Patriots receiver Donte’ Stallworth, die in maart van dit jaar verwondingen opliep tijdens een ballonvaart, krijgt een kans bij de Washington Redskins.

De 32-jarige wide receiver kwam vorig jaar bij de Patriots nauwelijks in actie. Zijn enige wapenfeit was een touchdown catch van 63 yards tegen de Texans. Stallworth speelde in 2011 al elf wedstrijden voor Washington, toen was hij goed voor 22 catches met 309 yards en twee touchdowns.

Foto: Getty images.

Ook leuk om te lezen