Young wil herstart maken bij nieuw team

Door

In een interview op ESPN vertelde Tennessee Titans-quarterback Vince Young donderdag dat hij klaar is om bij een ander team als starter aan de bak te komen.

De Titans lieten eerder deze maand weten dat de quaterback niet langer bij de plannen zal betrokken worden en ze hem zullen proberen te traden of op de free agent markt zullen plaatsen.

,,Ik zal bij een ander team voor een basisplaats vechten, dat is het enige wat ik kan doen, dan ligt de beslissing bij hen,” stelde Young. ,,Ik ben zeker waardig om te starten als quarterback in de NFL, ik ben een elite-quarterback. Maar zoals altijd hebben de coaches het laatste woord.” De beslissing om Young te laten gaan kwam er nadat hij de head coach van de Titans, Jeff Fisher, had uitgescholden en met veel lawaai de kleedkamer had verlaten.

Twee dagen later werd hij op injured reserve geplaatst en liet hij zijn duim opereren. Young zei nog dat zijn relatie met Fisher goed was, maar dat beiden niet met andere persoonlijkheden omkunnen. Hun slechte overeenkomst straalde volgens de quaterback ook uit op het gehele team.

Volgens critici moest de eigenaar van de Titans, Bud Adams, een keuze maken tussen Young en Fisher. Waarom die Fisher koos, weet Young ook niet helemaal: ,,Het werd een zakelijke beslissing, waar ik mee akkoord ga. Het is het beste voor beide partijen. Ik kan fris starten bij een nieuw team. Starten in de NFL, daar gaat het allemaal om bij mij.”

Foto: nfldotcom.files.wordpress.com

Ook leuk om te lezen