WWE Battleground: THE UNDERTAKER IS TERUG!

Door

BATT_07192015ca_1993The Undertaker is terug en heeft zijn vizier gericht op Brock Lesnar. De legendarische Superstar verscheen uit de niets tijdens de WWE World Heavyweight Championship Match tussen Seth Rollins en Lesnar.

Tot het moment dat The Phenom zijn opwachting maakte domineerde The Beast de match tegen de regerend WWE World Heavyweight Champion Rollins, die maar liefst dertien Suplexes in negen minuten moest incasseren.

Nadat Lesnar een eind leek te maken aan de match met een F5 ging het licht uit in het Scottrade Center, klonk de bekende gong en stond The Deadman oog in oog met Lesnar. Vervolgens deelde Undertaker een Chokeslam en twee Tombstone Piledrivers uit aan de man die tijdens WrestleMania 30 een eind heeft gemaakt aan de WrestleMania Winning Streak van Undertaker.

Waarschijnlijk treffen Undertaker en Brock Lesnar elkaar tijdens SummerSlam op 23 augustus in het Barclays Center in Brooklyn, New York.

United States Champion John Cena heeft zijn United States Title behouden in een uitstekende match tegen Kevin Owens. Ook de Prime Time Players wisten het Tag Team goud te behouden tegen The New Day.

Roman Reigns moest het onderspit delven tegen Bray Wyatt, na ingrijpen van voormalig Wyatt Family lid Luke Harper. Charlotte zegevierde in een, op het laatste moment aan de line-up toegevoegde, Divas Triple Threat Match tegen NXT Champion Sasha Banks en Brie Bella. De match was beter dan de gemiddelde Divas Match maar kon niet tippen aan de geweldige NXT-matches tussen Charlotte en Banks.

In de openingsmatch won Randy Orton van Sheamus en King Barrett versloeg R-Truth in de WWE Battleground Kick-Off Match.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen