WWE News: SummerSlam, Charlie Sheen, Chris Jericho, The Undertaker

Door

SummerSlam

WWE heeft bekend gemaakt dat World Heavyweight Champion Sheamus zijn titel tijdens de 25ste editie van SummerSlam moet verdedigen tegen Alberto del Rio. Beide Superstars stonden tijdens Money in the Bank ook tegenover elkaar, toen wist Sheamus de match te winnen en zijn Championship te behouden.

De line-up van SummerSlam, zondag 19 augustus in Los Angeles, ziet er momenteel als volgt uit:
– WWE Championship Match: CM Punk vs. Big Show vs. John Cena
– Triple H vs. Brock Lesnar
– World Heavyweight Championship Match: Sheamus vs. Alberto del Rio

Charlie Sheen

Volgends de geruchten zal acteur en enfant terrible Charlie Sheen zijn opwachting zal maken tijdens SummerSlam. Waarschijnlijk gaat hij een rol spelen in de (verwachte) match tussen Daniel Bryan en Kane. Tijdens de 1000ste aflevering van Monday Night Raw beledigde Sheen, de voormalige World Heavyweight Champion, Daniel Bryan meerdere malen.

WWE Superstar en Rockstar Chris Jericho

Chris Jericho

Chris Jericho sluit half augustus zijn huidige ‘run’ in de WWE af. Het is nog onduidelijk of hij tijdens SummerSlam in de ring stapt. Van17 augustus t/m 30 september gaat Y2J toeren met zijn rockband Fozzy. Opvallend detail is dat er geen optredens zijn gepland op zondag 19 augustus (SummerSlam) en maandag 20 augustus (Raw). Dat zou erop kunnen wijzen dat Jericho in actie komt tijdens de één na grootste pay-per-view show van het jaar. Kijkend naar de huidige verhaallijn zou hij het tijdens SummerSlam opnemen tegen ‘Mister Money in the Bank’ Dolph Ziggler.

The Undertaker

The Undertaker en voormalig WWE diva Michelle McCool verwachten hun eerste kind. Dat is bekend gemaakt door Steve Keirn, directeur van Florida Championship Wrestling (WWE developmental promotion). The Deadman was in Florida voor een signeersessie. Undertaker en McCool trouwden op 26 juni 2010 in Houston, Texas.

1 Reactie
  1. Niek Snelting 11 jaar ago

    Gefeliciteerd Mark Calaway en Michelle McCool!!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen