WWE Hell in a Cell: Twee nieuwe Champions

Door

43945_HIC_Intl_LogoRandy Orton is de nieuwe WWE Champion. ‘The Viper’ won de Hell in a Cell Match tegen Daniel Bryan na hulp van ‘Special Guest Referee’ Shawn Michaels.

John Cena keerde na een afwezigheid van twee maanden terug in WWE en pakte meteen de World Heavyweight Championship. Hij versloeg Alberto Del Rio met een Attitude Adjustment.

Ook Kane keerde na twee maanden afwezigheid terug. Hij viel The Miz en The Wyatt Family aan.

CM Punk was succesvol in zijn Handicap Hell in a Cell Match tegen Ryback & Paul Heyman. In de praktijk was het echter geen Handicap Match. Heyman stond tijdens de match op het dak van de Hell in a Cell. Na de match nam Punk zijn voormalige ‘agent’ en ‘beste vriend’ alsnog te grazen op het dak van de Hell in a Cell, hij takelde ‘The Paulrus’ toe met een Kendo Stick en GTS.

Cody Rhodes & Goldust behouden hun Tag Team Championships. De broers verslaan The Shield en de Usos in een Triple Threat Match. Ook de Divas title wisselde niet van eigenaar, AJ Lee wint van Brie Bella met de Black Widow submission.

Intercontinental Champion Curtis Axel kwam vanwege een blessure niet in actie. Zijn tegenstander Big E Langston nam het daarom op tegen United States Champion Dean Ambrose. Langston won de match via count out. De titel blijft in het bezit van Ambrose.

Fandango & Summer Rae wisten te winnen van The Great Khali & Natalya. Los Matadores waren succesvol tegen The Real Americans.

In de Hell in a Cell Kickoff Match won de ongekroonde World Heavyweight Champion Damien Sandow van Kofi Kingston.

All WWE trademarks, logos and copyrights are the exclusive property of WWE and its subsidiaries. All other trademarks, logos and copyrights are the property of their respective owners.
© 2013 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen