SummerSlam: Stephen Amell stapt in de ring, NXT TakeOver: Brooklyn uitverkocht

Door

RAW_1159_Photo_209-193310801Stephen Amell, bekend van de tv-serie Arrow, stapt tijdens SummerSlam in de ring. De 34-jarige acteur neemt het samen met Neville op tegen Stardust & King Barrett in een Tag Team Match.

Amell is een groot WWE-fan en droomt er al jaren van om een rol in WWE te spelen. Die droom komt uit op 23 augustus in Brooklyn, New York.

Ook heeft WWE een Triple Threat Team Elimination Match tussen Team PCB (Paige, Charlotte & Becky Lynch), Team B.A.D. (NXT Women’s Champion Sasha Banks, Naomi & Tamina) en Team Bella (Divas Champion Nikki Bella, Brie Bella & Alicia Fox) aan de line-up toegevoegd.

Tevens verdedigen WWE Tag Team Champions The Prime Time Players de titels in het Barclays Center tegen Los Matadores, The New Day en The Lucha Dragons in een Fatal 4-Way Match

SummerSlam‬ is in de nacht van 23 op 24 augustus live te zien op het WWE Network.

NXT TakeOver: Brooklyn uitverkocht
De NXT TakeOver: Brooklyn is uitverkocht. Op zaterdag 22 augustus zijn alle 13,438 stoelen, een nieuw record voor NXT, in het Barclays Center bezet. Het vorige NXT-record was 4700 toeschouwers, twee dagen voor WrestleMania 31, in het Event Center van San Jose State University.

NXT TakeOver: Brooklyn is in de nacht van 22 op 23 augustus live te zien op het WWE Network.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen