SportAmerika Magazine #10

Door

1015cover600

En we hebben er weer een nadrukkelijke MVP-kandidaat bij. Na LeBron James (als altijd), Anthony Davis, Steph Curry en Russell Westbrook, rammelt King James Harden steeds nadrukkelijker aan de deur. Vandaar in het tiende issue van #SportAm Magazine uitgebreid aandacht voor deze MVP-beard van de Houston Rockets. En ijshockey, anyone? Het is deze maand precies 35 jaar geleden dat een groepje studenten zorgde voor de Miracle on Ice. Hoe groot deze upset/verrassing wel niet was, wordt duidelijk over een tweetal films over de Red Army die de afgelopen tijd het licht zagen. Jules Zane bekeek ze voor ons, en kwam tot de conclusie dat de docu’s ook voor niet-hockeyfans een absolute must see zijn. Verder: de Foto en z’n Verhaal, de Upside van Patrick Sharp, en een niet te missen column van Jeroen Elshoff. Zoals altijd weer geheel GRATIS! Veel leesplezier.

Wil je een e-mail ontvangen als er een nieuw magazine is? Meld je hier aan!

KLIK OP CLICK TO READ OM SPORTAM MAGAZINE TE LEZEN:

Voor voorgaande nummers van Sport Amerika Magazine klik je hier.

SportAm Magazine Nr 11 verschijnt volgende week.

 

0ipad1015

 

NOTA BENE: BEN JIJ EEN ANDROID- OF TABLET, IPHONE- OF IPAD-GEBRUIKER? HAAL DAN DE GRATIS ISSUU-APP IN DE PLAY- OF APP-STORE, ZOEK OP ‘SPORTAMERIKA’, ADD SPORTAMERIKA AAN JE STACK, EN LEES #SPORTAM MAGAZINE IEDERE WEEK ALS EERSTE!

 

4 Reacties
 1. Jeroen 8 jaar ago

  De leiding van de Browns nemen inderdaad de meeste rare beslissingen. En toch hoop je (tegen beter weten in) dat McCown of Manziel volgend seizoen heel goed gaan spelen.

 2. Erwin 8 jaar ago

  1 van die docu’s is te zien in Rotterdam, in april, tijdens sportfilmfestival.eu
  Check maar eens als je dit leuk vindt, zitten wel mooie titels bij. Zo heb ik zelf al tix voor baseball-, Pantani- en Senna films.

 3. Erwin 8 jaar ago

  Mooi verhaal ook in de mag. Net ff zitten lezen. Ben zelf niet heel erge nhl-volger maar misschien moest ik Red Army ook maar eens bezoeken. Kan me wel herinneren dat mijn oudste broer dit wel fanatiek volgde vroeger.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen