Sport Amerika Quiz – Week 5

Door

 

Wow. Zijn we al weer aangekomen bij de Week 5 van de SportAmerika Quiz , ergo: we zijn op de helft!

De opzet van de quiz van deze week is opnieuw zo eenvoudig dat een kind de was zou kunnen doen. Je ziet hieronder twintig plaatjes van stadions. Honkbal-stadions, football-stadions, een combinatie van beiden, en basketball- c.q. ijshockeyhallen. Aan jullie de taak om ze alle twintig even te benamen. We doen daarbij niet al te moeilijk: geef de orginele naam van het stadion, of de laatste sponsornaam, of de bespeler. Met andere woorden: had dat stadion in San Fran erbij gestaan, dan zouden we Candlestick Park, 3Com Park of San Francisco 49ers hebben goed gerekend.

Moeilijk? Volgens ons valt dat best mee. Ieder stadion heeft z’n eigen stijl en specifieke kenmerken. Bovendien zouden de clubkleuren (van de stoeltjes of het publiek), de ligging, of de landmarks in de omgeving van het stadion (de foto’s zitten vol met aanwijzingen) je op de goede weg kunnen helpen. Hoe dan ook: voor elke goede naam (of bespeler) is 1 punt te verdienen. Je hebt alle tijd van de wereld: inzenden kan tot en met woensdag 10 augustus, maar let wel: de snelle inzenders zullen nog eens extra worden beloond. De eerste vijf deelnemers met alle elf antwoorden goed, krijgen nog eens een bonus van respectievelijk 5, 4, 3, 2 en 1 punten.

Weet je alle twintig antwoorden, of ben je tevreden met wat je hebt, stuur ze dan in een mailtje naar quiz@sportamerika.nl.

Aan het einde van de rit staan er voor de top 3 een paar leuke prijzen te wachten. Zo ligt er voor de overall winnaar na tien weken een Season Pass voor NBA.com klaar. Echter, iedere ronde staat ook nog eens op zichzelf. Ook voor de tien weekwinnaars hebben we een fraaie prijs in petto.

De oplossing van iedere ronde, vergezeld van de weekuitslag en de totaalstand, zal op donderdag worden gepubliceerd.

Veel plezier!

 

 

NOGMAALS: MAIL JE TWINTIG OPLOSSINGEN NAAR QUIZ@SPORTAMERIKA.NL.

 

Ook leuk om te lezen