Rivers en Schaub gooien drie ‘picks’ en verliezen

Houston Texans v San Francisco 49ers
Houston Texans @ San Francisco 49ers 3-34
Texans’ quarterback Matt Schaub gooide voor de vierde achtereenvolgende wedstrijd een interception voor een touchdown. Hiermee heeft hij een NFL record in handen, maar het is er niet één die hij graag had gewild.

Daar bleef het niet bij. Schaub werd maar liefst drie keer onderschept door de 49ers verdediging. In het vierde kwart werd Schaub door head coach Gary Kubiak vervangen voor backup T.J. Yates.

De verdediging was dan ook wat de 49ers de overwinning bezorgde. Colin Kaepernick kon geen vuist maken: hij gooide voor slechts 113 yards en had één touchdown.

San Diego Chargers @ Oakland Raiders 17-27
Ook Philip Rivers had niet de avond van zijn leven. Hij gooide weliswaar voor 411 yards en twee touchdowns, maar twee van de drie pick die hij gooide kwamen op vervelende momenten.

Bij een achterstand van 24-3 na drie kwarten begon de Chargers offense te draaien onder leiding van Rivers. Hij gooide zijn twee touchdowns (Danny Woodhead en Keenan Allen), maar met nog minder dan twee minuten te spelen gooide hij eerst een inderception naar DJ Hayden en vervolgens met minder dan een minuut op de klok naar Charles Woodson, waardoor de Raiders wonnen.

De Raiders kwamen in het eerste kwart op een ruime voorsprong door twee touchdown passes van de van een blessure terugekeerde Terrelle Pryor naar Denarius Moore en Rod Streater. In het derde kwart scoorden de Raiders zeven punten dankzij een fumble recovery van Charles Woodson, nadat Danny Woodhead de bal uit zijn handen liet glippen.

De Raiders en Chargers staan nu allebei 2-3 en op een straatlengte achterstand van de Kansas City Chiefs en Denver Broncos, die allebei ongeslagen zijn.