Nieuwe SummerSlam matches, NXT TakeOver, acteur Stephen Amell bij RAW

Door

RAW_07272015ca_2277WWE heeft deze week drie nieuwe matches toegevoegd aan de line-up van SummerSlam. WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins neemt het in een Title vs. Title Match op tegen United States Champion John Cena. Momenteel is Cena uit de roulatie vanwege een gebroken neus.

Ook treffen Roman Reigns & Dean Ambrose de Wyatt Family (Bray Wyatt & Luke Harper) in het uitverkochte Barclays Center. De momenteel nog geblesseerde Ryback verdedigt de Intercontinental Title in Brooklyn tegen Big Show en The Miz in een Triple Threat Match. SummerSlam‬ is in de nacht van 23 op 24 augustus live te zien op het WWE Network.

NXT TakeOver: Brooklyn
Een dag eerder komen de sterren van WWE NXT in actie in de thuishaven van de Brooklyn Nets en New York Islanders. NXT Champion Finn Bálor zet het goud op het spel in een Ladder Match tegen voormalig NXT titelhouder Kevin Owens. Verder treft Tyler Breeze de legendarische Jushin ‘Thunder’ Liger en nemen NXT Tag Team Champions Blake & Murphy het op tegen The Vaudevillains. NXT TakeOver: Brooklyn‬ is in de nacht van 22 op 23 augustus live te zien op het WWE Network.

Beast in the East groot succes
De Beast in the East special op het WWE Network was, met uitzondering van de pay-per-view shows, het best bekeken programma uit de geschiedenis van het WWE Network. De show, die plaatsvond in Tokio, Japan, passeerde onder andere de Stone Cold Podcast met Vince McMahon en het interview dat Chris Jericho had met Stephanie McMahon.

20150803_Amell_RAW_LIGHT_HOMEPAGEStephen Amell bij RAW
Acteur Stephen Amell, bekend van de tv-serie Arrow, geeft komende maandag acte de présence tijdens RAW in Everett, Washington (een stad 50 kilometer ten noorden van Seattle). De 34-jarige acteur is een groot WWE-fan en droomt er al jaren van om een rol in WWE te spelen.

Kane en Ziggler in film
Kane was de afgelopen weken afwezig omdat hij, net als Dolph Ziggler, een rol speelt in de film 6:42.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved

3 Reacties
 1. tony 9 jaar ago

  Lucha Underground heeft de nieuwe standaard gezet. WWE haalt het niet daarbij

  • Sander Schrik 9 jaar ago

   Hebben bijna geen kijkers…

   • tony 9 jaar ago

    Da’s jammer, want ik hoop dat er nog vele seizoenen volgen.

    Maar een goede column zou voor wat nederlandse kijkers kunnen zorgen 🙂

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen