NFL Update: Indianapolis Colts offensive line helemaal uitgekleed

Door

ESPN The Body

Vanaf volgende week is de ESPN Body Issue te koop met daarin veel aandacht voor Madden ’16 ‘Cover Boy’ Odell Beckham Jr. Hij is echter niet de enige NFL ster die in het blad voorkomt, want dit jaar gingen ook drie spelers van de offensive line van de Indianapolis Colts uit de kleren. Guard Todd Herremans, tackle Anthony Castonzo en guard Jack Mewhort poseerden voor het blad en dat leverde grappige momenten op de set op. Hieronder het item van Kenny Mayne over de photoshoot.

Jack Steadman overleden

Kansas City Chiefs legende Jack Steadman is zondag ochtend overleden op 86 jarige leeftijd. Steadman was bijna 40 jaar betrokken bij de Chiefs organisatie en heeft bijgedragen aan het opzetten van zowel de AFL en de Dallas Texans, het team wat later naar Kansas City is verhuisd. Als general manager van de Chiefs won hij in 1969 Super Bowl IV. Enkele jaren later werd hij voorzitter van de club.

Josh Robinson scheurt borstspier

Minnesota Vikings cornerback Josh Robinson heeft eerder deze week een blessure opgelopen aan zijn borstspier en het lijkt er op dat hij een deel van het reguliere seizoen moet missen. Robinson vocht voor zijn plek in de secondary van de Vikings nadat deze off-season zowel veteraan Terence Newman en rookie Trae Waynes binnen zijn gehaald. Voor Robinson is het te hope dat hij snel weer op het veld staat, want hij zit in het laatste seizoen van zijn contract.

Ook leuk om te lezen