NFL Season in Review 2018: New England Patriots

Door

Met het seizoen in de boeken en het off-season onderweg, werpen we een blik in de achteruitkijkspiegel van het NFL-seizoen. In volgorde van de draft, van slechtste team naar het beste, kijken we terug op het seizoen van de 32 verschillende NFL-teams. In deel 31: een podcast met Jurian Ubachs over de New England Patriots.


WAT GING GOED EN FOUT IN 2017 EN WAT BRENGT 2018?


Jurian zag ‘zijn’ team voor het tweede jaar op rij de Super Bowl bereiken. Dat was weinig verrassend gezien de dominantie in de AFC, maar een probleemloos seizoen was het ook niet. Vooral verdedigend had het team het af en toe zwaar, wat ook bleek in de verloren Super Bowl tegen de Philadelphia Eagles.

Toch werd in 2017 ook duidelijk waarom de New England Patriots de laatste jaren zo goed zijn. Ondanks de afwezigheid van Julian Edelman en Dont’a Hightower stond er een sterk collectief, een verdienste van de Patriots-coaching staff. Tom Brady en Bill Belichick lieten zien het nog steeds te kunnen.

Beluister hier de podcast:

P.s. deze review is naar voren gehaald, vanavond om 18.00 gaan we verder met deel 27, de review van de New Orleans Saints.

Cover photo: Getty Images (archief)

Ook leuk om te lezen