NFL Power Rankings – Week 4

Door

Tennessee Titans v Cincinnati Bengals

Iedereen heeft een mening en iedereen weet het beter. Wij pretenderen het niet beter te weten dan gerenommeerde sites als NFL.com en ESPN.com, maar toch geven wij graag onze kijk op de zaken. Daarom presenteren we elke week de Sport Amerika NFL Power Rankings. Ben jij het er niet mee eens en wil jij je mening laten horen reageer dan via twitter #sportam en Facebook. Onderstaand de volgorde op dit moment volgens de bescheiden mening van uw redacteur. Tussen haakjes vind je de positie van de ranking van vorige week.

1. (1) Cincinnati Bengals (3-0): Als al je naaste concurrenten ook een bye week hebben dan is prolongatie van de Nr 1 positie eenvoudig!

2. (2) Arizona Cardinals (3-0): Hopelijk zijn de pijntjes bij RB Ellington en belangrijker QB Carson Palmer een stuk minder geworden tijdens de korte rustpauze.

3. (3) Seattle Seahawks (2-1): Hadden de Seahawks de bye week nu al willen hebben? Met hun intensieve speelstijl was later wellicht beter geweest.

4. (4) Denver Broncos (2-1): Mooie week om Wes Welke beter te integreren in de aanval.

5. (6) San Diego Chargers (3-1): De opgave was niet heel moeilijk al spartelden de Jaguars goed tegen. Ploeg lijkt eindelijk klaar voor de next step.

6. (5) Philadelphia Eagles (3-1): De D stal de show de eerste helft. Helaas konden ze, net als de aanval de hele wedstrijd, de tweede helft geen stand houden.

Carolina Panthers v Baltimore Ravens

7. (12) Baltimore Ravens (3-1): Steve Smith had iets te bewijzen! Zijn teamgenoten deden ook nog een duit in het zakje en een overduidelijk overwinning op de Panthers was een feit.

8. (10) Detroit Lions (3-1): De eerste TD van TE Eric Ebron. Was ook nodig. Megratron was geen schim van wat hij kan zijn. Zo’n goede speler en dan zo blessuregevoelig. Zonde.

9. (13) Indianapolis Colts (2-2): De tweede clinic op rij van QB Andrew Luck. Wat een geweldenaar is hij toch. Met comeback player of the year Ahmad Bradshaw op volle toeren en zijn running mate Trent Richardson, die ook weer eens thuis gaf, was de ploeg niet te houden.

10. (14) San Francisco 49’ers (2-2): Dat was wel even nodig! De verdediging stond als een huis. De tweede helft kreeg de aanval wat meer grip met een overwinning op de Eagles als gevolg. Mag Jim Harbaugh nu blijven jongens?

Green Bay Packers v Chicago Bears

11. (16) Green Bay Packers (2-2): Als het loopt dan is er geen betere QB/WR combo in Rodgers en Cobb te vinden in de NFL. Plus het feit dat Aaron Rodgers niet een maar twee top WR’s heeft om uit te kiezen. Want laten we Jordy Nelso niet vergeten.

12. (7) Chicago Bears (2-2): QB Jay Cutler had het niet tegen de Packers. Juist de wedstrijden die de Bears fans willen winnen. De verdediging was ook niet opgewassen tegen de aanval van de Packers. Combi van die twee is dodelijk.

13. (18) Houston Texans (3-1): Wat(t) blijft de D van de Texans een wapen. De aanval kan nog vele malen beter. Te beginnen met de QB!

14. (17) Kansas City Chiefs (2-2): Jamaal Charles is back! Daarmee ook de Chiefs. Wat een sterk staaltje van de mannen uit Kansas City.

New Orleans Saints v Dallas Cowboys

15. (22) Dallas Cowboys (3-1): Zie het commentaar bij de Eagles van vorige week. I ain’t buying yet… Ze hebben zeer eenvoudige tegenstanders gehad – Ja, de Saints zijn echt slecht dit jaar – en daardoor is hun record erg geflatteerd!

16. (8) Carolina Panthers (2-2): Zoveel gaten in een verdediging in Carolina hebben we niet vaak gezien. Oke, vorige week ook dan. Als je niet kunt verdedigen kun je ook niet winnen.

17. (9) New England Patriots (2-2): Wat een pak slaag kregen de Pats aan hun broek. Goede gelegenheid om de toekomstige QB van de Patriots, Jimmy Garoppolo aan het werk te zetten.

18. (20) Miami Dolphins (2-2): Londen, maar misschien de Raiders nog wel meer, was very kind voor de Dolphins. Ryan Tannenhill leek revanche te willen halen op zijn coach en met een goede RB Lamar Miller (twee TD’s) was het verzet snel gebroken. Voor de Europese fans een mooie wedstrijd!

19. (11) Atlanta Falcons (2-2): Wat een verschil maakt thuis en uit spelen voor de Falcons. Dat werd zondag wederom duidelijk. Teddy Bridgewater en co waren heer en meester. Zondag weer een uitwedstrijd voorspelt weinig goeds.

Atlanta Falcons v Minnesota Vikings

20. (26) Minnesota Vikings (2-2): Wie mist Matt Cassel? Niemand. Wie mist Adrian Peterson? Niemand. Welkom Teddy Bridgewater en Matt Asiata. Vikings fans kunnen weer opgelucht ademhalen na de overwinning op de Falcons.

21. (19) Buffalo Bills (2-2): Kyle Orton als nieuwe QB. Of dat de oplossing is?

22. (21) Pittsburgh Steelers (2-2): Antonio Brown kan het niet alleen. Dat was wel duidelijk. Dat de verdediging met de komst van James Harrison noodgrepen moest toepassen was overduidelijk. Verliezen van Tampa Bay. Oei!

23. (28) New York Giants (2-2): Larry Donnell. Voor dit seizoen van hem gehoord? Wat een geweldenaar de TE van de Giants. Helpt Eli dit jaar de winter door.

24. (23) New York Jets (1-3): Geno Smith of Michael Vick? De fans weten het wel en dat vindt Geno niet zo leuk.

25. (15) New Orleans Saints (1-3): De Saints zijn dus echt niet goed dit jaar. Althans de eerste 4 wedstrijden. Werk aan de winkel in the big easy.

26. (24) Washington Redskins (1-3): Ploeg leek in geen enkel opzicht op het team dat geweldig speelde tegen de Eagles een paar dagen daarvoor. Het was niet best!

Baltimore Ravens v Cleveland Browns

27. (27) Cleveland Browns (1-2): Een fijne bye week voor de Browns. Blessures laten helen waardoor Jordan Cameron en Ben Tate komende zondag frisser aan de wedstrijd tegen de Titans beginnen.

28. (25) Tennessee Titans (1-3): Voor de Titans komt er een make or break wedstrijd aan. Ze moeten winnen van de Browns willen ze nog iets gaan betekenen dit seizoen.

29. (29) St. Louis Rams (1-2): Na de bye week gelijk tegen de Eagles die op en scalp uit zijn. Live’s a bitch in de NFL.

30. (32) Tampa Bay Buccaneers (1-3): Wat kan een week het verschil maken. Na de afstraffing tegen de Falcons nu een miraculeuze overwinning op de Steelers. Er is dus nog hoop voor de Bucs!

31. (30) Jacksonville Jaguars (0-4): Bij vlagen goed spelen maar toch aan het kortste eind trekken. Het lot van een onervaren ploeg met te weinig talent.

32. (31) Oakland Raiders (0-4): Ver, ver van huis was het resultaat niet anders dan verwacht. Dat de uitslag zo groot was geeft wel te denken. Aan Tony Sporano om het tij te keren.

 

Foto’s: Getty Images

1 Reactie
  1. Peter Robbertsen 7 jaar ago

    Ik wil iedere week tegen de Raiders spelen. Je lacht je rot op de tribune.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen