Money in the Bank: Seth Rollins vs. Dean Ambrose in Ladder Match, Samoa Joe tekent WWE-contract

Door

20150531_LIGHT_MITB_Matches_HP_SethDeanWWE World Heavyweight Champion Seth Rollins verdedigt zijn title tijdens Money in the Bank tegen Dean Ambrose in een Ladder Match. Dat heeft WWE bekendgemaakt. Afgelopen zondag wist Rollins zijn title, ondanks een nederlaag (DQ) tegen Ambrose, te behouden.

Ook neemt United States Champion John Cena het in de nacht van 14 op 15 juni in Columbus, Ohio op tegen Kevin Owens. Verder strijden Dolph Ziggler, Kofi Kingston, Neville, Randy Orton, Roman Reigns en Sheamus in de Money in the Bank Ladder Match om het contract dat recht geeft op een WWE World Heavyweight Championship Match.

NXTTO_UNSTOP_Photo_046-4006969788Samoa Joe tekent WWE-contract
Samoa Joe heeft deze week zijn handtekening onder een WWE-contract gezet. De Samoan Submission Machine kwam voorafgaand aan Monday Night Raw in actie in een match tegen Tyson Kidd.

Het is nog niet bekend of Samoa Joe een direct plek krijgt op het WWE-roster. De kans is aanwezig dat de buitengewoon ervaren Joe, net als Kevin Owens, Finn Bálor, Neville en Sami Zayn, een aantal maanden in NXT zal doorbrengen. Twee weken geleden debuteerde hij tijdens NXT TakeOver: Unstoppable, waar hij regerend NXT Champion Kevin Owens confronteerde.

Lees ook:
* Acteur Stephen Amell stapt in de ring tijdens SummerSlam
* Waar en wanneer keert Brock Lesnar terug?

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen