MLB Podcast, Ep. 46: Pujols, Ichiro, Baby Braves, Matt Harvey, Kerry Wood en heel veel meer!

Door


EPISODE 46: Pujols 3000e, Ichiro’s afscheid, Baby Braves, Matt Harvey, Kerry Wood en heel veel meer…

Deze 46e aflevering van Just A Bit Outside zit echt heel erg vol. Dan weten jullie dat vast. We zijn ook weer eens met zijn vieren, want Nick Dalessi versterkt deze week het team en maakt zijn full-show podcastdebuut. Hij krijgt gezelschap van Justin, Mike en Jasper en gezamenlijk werken de heren een enorme waslijst aan nieuwtjes af.

Albert Pujols is de nieuwste Mr. 3000, maar de verschillen tussen zijn Cardinals-periode en Angels-tijd zijn gigantisch. Ook blijken er twijfels te zijn over Fat Albert’s leeftijd, want mogelijk zit hij dichterbij Ichiro dan gedacht. Over de Japanner gesproken: die stopte eerder deze week met honkballen. Een eerbetoon aan één van de beste honkballers van zijn generatie volgt.

Na het uitgebreide begin buigen de mannen zich nog over het spin rate-relletje van Trevor Bauer en de Astros, het onverwachte succes van de Blue Jays, de ongelooflijke Mookie Betts, de piepjonge Baby Braves, Jorge Soler, Walker Buehler, Josh Hader, Gerrit Cole en Matt Harvey. Tussendoor is er nog tijd voor twee korte This Week In Baseball History, als de mannen zich buigen over de vraag of er ooit nog een 119-loss team komt (zoals de 2003 Tigers). Ook Kerry Wood’s 20-strikeout game, dit afgelopen weekend 20 jaar geleden, krijgt aandacht.


Contact met de show? Dat kan via twitter.com/sportamerika, facebook.com/sportamerika of via justabitpodcast@gmail.com! Vind je de show tof en heb je een iTunes-account? Dan vinden we het leuk als je een goede review over ons achterlaat!

Ook leuk om te lezen