Michael Jordan droomt van zevende kampioensring

Door

Miami Heat v Charlotte Bobcats - Game Four

Michael Jordan maakt zich op voor het vijfde seizoen als eigenaar van een NBA-team in Charlotte en hij is nog altijd even competitief als in zijn vorige leven als speler. In een gesprek met ESPN zegt His Airness uit te kijken naar een zevende kampioensring.

De 51-jarige eigenaar van de Charlotte Hornets zegt dat hij altijd droomt van een zevende ring en dat, mocht het zover komen, het hem een much more gratifying gevoel geeft vergeleken met zijn zes kampioenschappen met de Chicago Bulls.

In het interview geeft Jordan toe dat het voor hem moeilijk was om te accepteren dat hij als eigenaar buiten het veld minder invloed heeft dan als speler binnen de lijnen. Daarnaast gaat MJ in op de komst van Lance Stephenson.

Michael Jordan's pitch to Lance Stephenson: “We need someone that can compete against LeBron. Simple as that.” (Via ESPN)

Een video die is geplaatst door Scott Agness (@scottagness) op

#MJtakeover
De Hornets openen het seizoen 2014-2015 aankomende woensdag met een thuiswedstrijd tegen de Milwaukee Bucks. Tot die tijd zit de Hall of Famer achter de knoppen van de Social Media-accounts van de Hornets.

Foto: Getty Images

2 Reacties
  1. De Hornets are back. Mike, je leert eindelijk de knepen van het vak.

  2. Jelle Achten 7 jaar ago

    Ben echt benieuwd naar wat de Hornets doen dit seizoen.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen