LBJ benadert spelers via Twitter

Door

LeBron James kon heel even de aandacht van de NBA-Lockout weghalen. Hij gebruikte de sociale netwerksite Twitter om Steve Nash en Jamal Crawford warm te maken voor een overstap naar South Beach.

Jamal Crawford, die afgelopen jaren een supersub was voor de Atlanta Hawks, is momenteel een free agent. Steve Nash, één van de beste spelverdelers aller tijden, is geen free agent en is nog steeds de belangrijkste pion van de Phoenix Suns.

Alle sportfanaten beelden zich meteen de ‘wat als’ die twee in een Heat uniform zouden staan. Nash en Crawford zullen wellicht nooit voor jongens van Miami spelen. LeBron is duidelijk niet thuis in het Salary Cap systeem. Met het nieuwe NBA Systeem zal het misschien zelfs moeilijk worden voor Miami om Chris Bosh in Miami te houden.Laten we toch even nadenken over de ‘wat als’. Hoe zou Nash het doen naast Wade en LeBron? De spelverdeler is dodelijk in een pick-and-roll en wil vooral dat zijn spelers zonder bal veel bewegen. Dat is net niet James’ sterkste punt. Hoe dan ook zouden de Heat een offensief geladen team hebben ook al zouden ze wellicht James, Bosh of Wade moeten gebruiken om Nash naar Miami te halen. Nash voor Bosh denkt iedereen metee, maar toch: Neen. De chemie tussen de spelers zou wellicht weer een volledig seizoen nodig hebben om optimaal te zijn.

Foto: www.cbssports.com

Ook leuk om te lezen