NBA Update: Derrick Rose en NBA League Pass

Door

D-Rose
“Ik denk dat ik 100 procent fit ben.” Deze voor Chicago Bulls-fans verlossende woorden sprak Derrick Rose zaterdag dan eindelijk opnieuw uit. Na een afwezigheid van ruim een jaar lijkt Rose nu dan ook echt klaar te zijn voor een nieuw seizoen in de NBA. “Op dit moment denk ik alleen nog aan manieren om op bepaalde plaats op het veld te komen”, vertelde Rose. “Dat is een fijn gevoel dat ik lang niet heb gehad”, aldus de sterspeler van de Bulls die ruim zestien maanden geleden geblesseerd raakte aan zijn knie. Rose had in juli al gezegd dat hij 100 procent fit was, maar dat werd toen gezien als mogelijke publiekstrekker voor seizoenskaarten die toen te koop waren. Dat Rose zijn statement net voor trainingskamp nogmaals bevestigd, lijkt een goed teken.

Ziekenboeg

Iemand die eveneens 100 procent fit is verklaard is Andrew Bogut van de Golden State Warriors. Bogut speelde afgelopen seizoen maar weinig. Hij had behoorlijke complicaties aan zijn linker enkel die hij liet opereren in januari 2012. Naar eigen zeggen gaat Bogut er alles aan doen om zo veel mogelijk uit het laatste jaar van zijn vijfjarige contract te halen.

Iemand die nog helemaal niet 100 procent fit is, is Rajon Rondo. De spelverdeler van de Boston Celtics is nog steeds herstellende van een knieblessure die hij op 25 januari van dit jaar opliep. Vanuit het Celtics kamp wordt heel duidelijk gezegd dat ze geen uitspraken meer doen over een datum van terugkeer van hun sterspeler. Wel mag worden aangenomen, zo zei nieuwbakken coach Brad Stevens, dat Rondo zo goed als zeker niet bij de voorbereiding en de eerste wedstrijden van het seizoen is.

Lebron’s future

Wil je als NBA-fan 100 procent zeker zijn dat Lebron James volgend jaar in ‘free agency’ voor jou favoriete team kiest, dan zal de nieuwste game  van 2K Sports moeten kopen. In NBA2K14 kan je namelijk de toekomst van “the King” helemaal zelf bepalen. Dus wil jij Lebron bij jouw Charlotte Bobcats zien schitteren, dan is dat mogelijk vanaf 1 oktober 2013. Vanzelfsprekend prijkt op de voorkant van het videospel ook de beeltenis van James en heeft de game een soundtrack die door LeBron is samengesteld.

Om het blokje Lebron’s future even helemaal compleet te maken: Zaterdag is de MVP getrouwd met zijn vriendin Savannah Brinson.

NBA League Pass

Als je als NBA-fan 100 procent op de hoogte wil blijven en helemaal niets wil missen, dan is de NBA League Pass misschien wat voor jou. Je betaalt nog geen 180 euro voor een heel seizoen kan je alle wedstrijden van alle teams live en on demand zien. Is dit niet genoeg voor je, dan is er ook nog een premium variant voor iets meer dan 210 euro. Hierbij kan je kiezen tussen een uit- of thuiscommentaar, kan je vier wedstrijden tegelijk kijken en zijn er nog een aantal kleine extra’s. NBA League pass is toegankelijk vanaf PC, telefoon, tablet, maar ook via Apple TV en XBOX.  Daarnaast blijft Sport1 ook gewoon op regelmatige basis wedstrijden uitzenden.

Ook leuk om te lezen