Sting onder het mes, WWE-carrière Daniel Bryan aan zijden draadje, NXT TakeOver: London

Door

Sting ActieSting moet een operatie aan zijn nek ondergaan. Dat vertelde de legendarische Superstar in de Wooooo Nation Podcast van Ric Flair.

De 56-jarige legende liep tijdens WWE Night of Champions in september een nekblessure op na twee Power Bombs (van Seth Rollins) tegen de turnbuckle.

De kans dat Sting nog terugkeert in de WWE-ring lijkt minimaal.

DANIEL_BRYANWWE-carrière Daniel Bryan aan zijden draadje
Ook de WWE-carrière van Daniel Bryan hangt aan een zijden draadje. De voormalige WWE World Heavyweight Champion vertelde in een interview tijdens een media tour in Singapore dat de arts (Dr. Joseph Maroon uit Pittsburgh) en het management van WWE niet willen dat hij weer de ring in stapt.

Bryan heeft in zijn pro-wrestling loopbaan een groot aantal hersenschuddingen opgelopen, de laatste in april van dit jaar.

WWE heeft Bryan een positie als trainer in het WWE Performance Center aangeboden, Bryan heeft die functie echter afgewezen.

NXT TakeOver: London live op WWE Network
Het NXT TakeOver evenement in de SSE Wembley Arena wordt woensdag 16 december vanaf 21.00 uur live uitgezonden op het WWE Network. De line-up van NXT TakeOver: London ziet er als volgt uit:

• NXT Champion Finn Bálor vs. Samoa Joe

• Apollo Crews vs. Baron Corbin

• NXT Women’s Champion Bayley vs. Nia Jax

• NXT Tag Team Champions Dash & Dawson vs. Enzo Amore & Colin Cassady

• Asuka vs. Emma

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen