Celtics docu ‘The Association’ (4)

Door

Na het daverende succes afgelopen seizoen van ‘The Associaton’: Los Angeles Lakers, is het dit jaar de beurt aan het team dat vorig jaar in game 7 uiteindelijk de titel moest laten aan de Lakers: de Boston Celtics.

Op ESPN krijg je in vier delen een exclusieve blik achter de schermen te zien. In deel 1 zag je hoe Doc Rivers zijn team klaarstoomde om weer een een gooi te doen naar de felbegeerde NBA titel, zag je hoe Shaq’s zijn eerste maanden als een Bostonian bevielen en spraken de ‘the Big Three’ over de vernieuwde status van Rajon Rondo.

In het tweede deel vertelde Rivers uitvoerig over hoe de rol van captain Paul Pierce aan het veranderen was en hoe de Celtics met alle blessuregevallen probeerden om te gaan, terwijl er in het derde deel aandacht was voor onder meer Kevin Garnett en zag je hoe Ray Allen rustig bleef onder alle commotie rondom zijn status als houder van het driepunter-record in de NBA.

In deel vier is er onder meer een terugblik te zien over de emotionele trade van Kendrick Perkins. Daarover komen Doc Rivers, Kevin Garnett, Nate Robinson en natuurlijk ‘Perk’ zelf aan het woord.

Ook leuk om te lezen